Headern är ej klickbar ännu. Sidan är fortfarande under uppbyggnad.

onsdag 14 december 2011

Utmaning 1 - Bokkort! Nu med höjd insats!

Tipp tapp! Julen närmar sig med små smygande steg, eller är det stormsteg? Efter julen kommer nyår och dagen innan nyårsafton avgörs Mea Vitas första utmaning! Vi vill att ni skapar ett bokkort, kan se svårt ut men det är det inte. Dock blir ju resultatet ett väl arbetat kort och varför inte ge bort det i julklapp? Kanske sätta en bild på barnbarnen inuti och ge till mor- och farföräldrar som ändå "har allting"?

Ni ser väl till att vara med? För vet ni? Vi vill öka på julstämningen som kanske lyser med sin frånvaro nu när vi har det ganska så snöfattigt i stora delar av landet och det gör vi genom att höja insatsen! Den som vinner tävlingen kommer ni att erhålla ett presentkort på hela 500 riksdaler! Det kommer väl sitta fint när plånboken i regel brukar eka lite tomt efter en dyr jul och nyår. ;)

Vi har få och enkla regler, läs dem noga !

Regler:
* Ditt alster skall vara nytt till denna utmaning, endast till denna utmaning och tidigare ej publicerat på internet.
* Du tävlar genom att blogga ditt utmaningsalster i din egen blogg och lämna sen in ditt bidrag genom att lägga in webadressen som en kommentar, ej till bloggens huvudadress eller enbart fotoadressen. (Det går bra att posta din länk i detta inlägg eller i orginalinlägget.) Glöm ej deadline.
* Du måste länka tillbaka till Mea Vita-bloggen i din blogg.
* De länkar/alster som inte uppfyller kriterierna kommer att tas bort ur länklistan.
* Har du inte en egen blogg, maila ditt bidrag till: karin[at]meavita.se
Bildstorlek max 500x500 pixlar. Skriv "Månadsutmaning, månad" i ämnesraden.
(tex: månadsutmaning, dec)
**************************************************************

Utmaning #1
5 Dec - 30 Dec kl 19:00 (2011)

Gör ett bokkort!

Vi vill se Er skapa bokkort på löpande band! Den tutorial vi har använt oss av är denna hos Wenche. Länka till ditt inlägg nedan senast 30/12.11 kl: 19:00.

Vi på Mea Vita kommer att utse en vinnare som erhåller ett presentkort i shoppen till ett värde av 500:- Random.org kommer att välja vem som vinner ett presentkort  i shoppen till ett värde av 100:-
Lycka till!

Här kommer lite inspiration från oss på Mea Vita:

KarinMaterial: Papper 1, papper 2, blommor, spets, Chipboard.
Chipboardfiguren är inkad med disressink Walnut Stain och sen lackad med crackle accents och dekorerad med lite glitterstickles.

Malin


Med en önskan om en riktigt underbar julmånad och ett Hjärtligt Lycka Till!
Mvh
Karin, Malin och Stina.

1 kommentar:

  1. oj oj, vilken kul utmaning! Hur ska jag hinna detta med släktingsbesök och allt? Ska ta mig an denna utmaning så fort jag kan. Kram kram till er!

    SvaraRadera