Headern är ej klickbar ännu. Sidan är fortfarande under uppbyggnad.

lördag 10 december 2011

Idag är det Malin-dagen!

God morgon!

Idag är det en av de bästa dagarna på hela året i min värld! :) Idag är det nämligen min namnsdag, igen, och idag är det även Nobeldagen! Det här är en dag som jag längtar till under hela året. Det är så spännande att vänta in prisutdelningen för Nobelpriserna, jag sitter som ett barn på julafton, uppkrupen i soffan och stirrar intensivt på TV-skärmen för att inte missa en enda sekund när kungafamiljen gör entré. ÄNTLIGEN får man se vilken klänning Drottning Silvia valt, vilka smycken (de Leuchtenburgska Safirerna är mina absoluta favoriter) hon har, har Kronprinsessan Victoria det underbara stråldiademet, har hon i år en empireskuren klänning pga sin fina gravidmage? I år är alla medlemmar i familjen med utom Madeleine. Trist att hon inte kan infinna sig på en av det svenska årets största dagar. Efter prisutdelningen följer den alltid lika underbara Nobelbanketten med vackra galaklänningar, juveler, vacker bordsdukning och pompa och ståt!

Nåja, tänkte iallafall att dagen till ära så visar jag upp en layout där jag blingat till det något alldeles våldsamt. Till min brudklänning så passar ju chipboarden Wire Dress från Dusty Attic alldeles perfekt! Jag har blingat på den och snurklan från Cherry Lynn (som kommer in i butiken på måndag) med stickles StarDust och halvpärlor. Rosor, gardenias och cardstock finns ju såklart i shoppen med och Punch Around The Page från Martha Stewart. Metalldetaljerna har jag målat med vit akrylfärg och spetsar hittar du här. Ramen har jag fyllt med 3D-lack och alfabetsstickers finns här.

För mer inspiration från mig, besök min privata blogg!
Jag tänkte även visa upp tre julkort skapade med papper ur Bo Bunnys Blitzen också. Även stämplarna är från Bo Bunny. Poinsettias, rosor, Petaloo-blommor, stickles, band&spets och halvpärlor finns också i butiken såklart!Ha nu en helt underbar lördag och glöm inte att bänka er framför TV:n kl.16,25 och njut av något så unikt som det vackra, svenska kungahuset är. :)

Och vet ni, om ett par timmar kommer det hända något finfint i shoppen! Håll utkik!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar